Reja različnih pasem drobnice za meso in izdelke vrhunske kakovosti
Vabimo vas na predstavitev rezultatov EIP projekta »Reja različnih pasem drobnice za meso in izdelke vrhunske kakovosti« ter predstavitev aktivnosti projekta Na(j)prej lokalno, s katerim želimo povezati ključne deležnike med rejci drobnice, klavnicami, mesarijami ter drugimi obrati za predelavo in pakiranje iz mesa drobnice.
Dogodek bo potekal v četrtek, 21. 10. 2021 ob 10. uri v dvorani občine Zavrč (Goričak 6, 2283 Zavrč).
Program: Vpliv različnih tehnologij reje na klavne lastnosti in kakovost mesa viš. pred. dr. Angela Cividini
Ravnanje z živalmi pred zakolom viš. pred. dr. Angela Cividini
Vpliv hlajenja in zorenja na kakovost mesa drobnice asist. dr. Mateja Lušnic Polak
Spletna stran za nemoteno delovanje uporablja piškotke
Spletna stran za delovanje uporablja samo nujno potrebne piškotke, za katere ne potrebujemo vaše privolitve. Brez namestitve teh piškotkov, vam nemotenega dostopa do spletne strani ne moremo omogočiti.
Za več informacij si preberite Politika piškotkov.